Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις

Δοκίμασε, αγόρασε, διασκέδασε!

10, 11 & 12 Ιουνίου - Τεχνόπολη, Γκάζι

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Διασκέδασε μαζί μας με συναυλίες, θέατρο, χορό και πολλά άλλα πολιτιστικά δρώμενα!

Αποτελεί κοινό τόπο και το έχουμε τονίσει πολλές φορές και με κάθε ευκαιρία. Η γεύση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτιστικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο αναπτύσσεται μια κοινωνία. Είναι λοιπόν προφανές ότι σε ένα χώρο σαν την Τεχνόπολη και ειδικότερα κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ που τιμά τον πολιτισμό της γεύσης, η παρουσία όλων των μορφών έκφρασης του πολιτισμού μας επιβάλλεται.

Στο πλαίσιο του «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - 2016» τα θεατρικά δρώμενα, η μουσική και ο χώρος των εικαστικών τεχνών θα είναι παρόντα. Διακριτικά μεν για να αναδεικνύεται ο γαστρονομικός χαρακτήρας της εκδήλωσης, ουσιαστικά δε για να αποδεικνύεται ότι στον πολιτισμό της χώρας μας συνυπάρχουν αρμονικά η ύλη και το πνεύμα. Μια σειρά από happenings θα συμβάλουν με αναμφισβήτητο τρόπο στην απόλαυση των επισκεπτών και θα τονίσουν την ποιοτική δημιουργικότητα της κοινωνίας μας σε όλους τους τομείς.DJ Party by PEPPER 96.6

Ο PEPPER 96.6 είναι ένα σύγχρονο ραδιόφωνο που «παίζει» με τη φωτεινή και δημιουργική πλευρά της μουσικής. Οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας σκηνής, τόσο οι δημιουργοί όσο και τα μεγάλα τραγούδια τους, βρίσκουν ξανά τη θέση τους σ' ένα ραδιόφωνο που θέλει να δείξει ότι το καλό τραγούδι δεν έχει ούτε γλωσσικούς, ούτε χρονικούς, ούτε άλλους περιορισμούς. Ένα μουσικό ταξίδι στις σπουδαιότερες στιγμές της μουσικής δημιουργίας τα τελευταία 60 χρόνια, με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα, που είτε την ανακαλύπτει κανείς στη world και τη jazz, είτε στη rock, τη soul, το funk, τη reggae ή το swing. Τραγούδια και καλλιτέχνες που άφησαν εποχή μαζί με αυτούς που την εκφράζουν σήμερα. Ένα ραδιόφωνο που αφουγκράζεται τον παλμό της πόλης, κυκλοφορεί στους δρόμους της και συνθέτει το σημερινό soundtrack της Αθήνας.

O PEPPER 96.6 και ο Γιώργος Μουχταρίδης σας υποδέχονται στο Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις την Παρασκευή 10 Ιουνίου με ένα μοναδικό DJ Party με μουσικές που έχουμε λατρέψει.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 21.00, Κεντρική Πλατεία Τεχνόπολης

 

Do ...the «SwingΟut» @Τεχνόπολη!

Στο πλαίσιο εορτασμού του φετινού φεστιβάλ γεύσεων, οι μετρ των πιο χαρακτηριστικών swing parties, "The Swingouts" στήνουν ένα μικρό χορευτικό party με χορευτές της αθηναικής σκηνής! Το Σάββατο 11/6 και ώρα 9-10:30, ο dj Γιώργος Αποστολάς θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο με μερικά από τα ομορφότερα Swing κομμάτια! Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά τη μαγεία του πιο ξέφρενου χορού, που έρχεται από τη νοσταλγική περίοδο του Μεσοπολέμου (1920-1940's).

Σάββατο, 11 Ιουνίου, 21.00, Κεντρική Πλατεία Τεχνόπολης

 

Κωμικό ΜΠΟΥΜ

Οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ετοιμάσει για εσάς ένα μοναδικό Comedy Show και σας περιμένουν στο Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις για να σας κάνουν να γελάσετε με την καρδιά σας!

H ομάδα του Κωμικού ΜΠΟΥΜ δεν χρησιμοποιεί σενάριο, δεν έχει σκηνικά και κουστούμια. Δεν έχει κάνει καν πρόβες. Αυτό που κάνει είναι ότι δημιουργεί μια παράσταση από το μηδέν. Μια παράσταση που δεν έχει παιχτεί ποτέ στο παρελθόν και δεν θα ξανά παιχτεί ποτέ ξανά στο μέλλον. Και πως το κάνει; Με την δική σας βοήθεια φυσικά. Παίρνει τις δικές σας ιδέες και προτάσεις και τις μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές. Ελάτε να δείτε μια παράσταση που οι κωμικοί εκτελούν τις δικές σας εντολές και μπείτε εσείς στο ρόλο του σκηνοθέτη, του σεναριογράφου και αν είστε τολμηροί και του ηθοποιού.

Κυριακή, 12 Ιουνίου, 20.30, Κεντρική Πλατεία Τεχνόπολης

 
Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017

Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 5, 6 & 7 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.

Μάθε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας στα παρακάτω στοιχεία:

210 74 50 100