Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις

Δοκίμασε, αγόρασε, διασκέδασε!

10, 11 & 12 Ιουνίου - Τεχνόπολη, Γκάζι

Τι είναι το Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό την βεβαιωμένη ποιότητα.

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.). Στα πλαίσια μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας.


40 χρόνια αθηνόραμα

Το 2016 είναι μια επετειακή χρονιά για το αθηνόραμα, καθώς συμπληρώνει αισίως 40 επιτυχημένα χρόνια ως ο απόλυτος οδηγός για την έξοδο, την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό στην Αθήνα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όλες οι δραστηριότητες του αθηνοράματος για το 2016, συμπεριλαμβανομένου και του “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις” θα συνοδεύονται από το εορταστικό κλίμα των 40 χρόνων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το φετινό “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις” θα έχει πολύ πιο έντονο φεστιβαλικό χαρακτήρα: θα είναι μια γιορτή όχι μόνο προς τιμήν της ελληνικής γεύσης, αλλά μια γιορτή αντάξια της φήμης και εμπειρίας του brand αθηνόραμα.Συνεργάτες

Το «αθηνόραμα» ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς και υποστηρίζουν ζωηρά το Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις.


Etoile

Ι.Ι.Ε.Κ Etoile εξειδικευμένη σχολή γαστρονομίας και τουρισμού

Η Etoile είναι ελληνική σχολή γαστρονομίας και τουρισμού με διεθνή εμβέλεια που έχει την γνώση, το κύρος, την εξωστρέφεια και τις δυνατότητες να πραγματώσει τα όνειρά σας για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Etoile είναι η πρωτοπόρα και εξειδικευμένη Σχολή Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής - Αρτοποιίας και Τουριστικών σπουδών.
Φιλοσοφία Etoile είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου.
H σχολή διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, κορυφαίους έμπειρους και πιστοποιημένους καθηγητές, την δική σου θέση στα εργαστήρια, κελάρι Μοναστηριακού τύπου, Internet Room, Prive εστιατόριο.
Στην Εtoile είσαι ο πρωταγωνιστής στα εργαστήρια και όχι απλός παρατηρητής.
Τα δίδακτρα είναι ολικά και σταθερά.
Είναι η μόνη σχολή που προσφέρει:
Δωρεάν συμμετοχή σε ετήσιο κύκλο 25 επαγγελματικών σεμιναρίων από βραβευμένους και γνωστούς Chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Συμμετοχή σε εκδηλώσεις κύρους του προγράμματος ETOILE, που σκοπό έχει την προώθηση του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού και τουρισμού, των προϊόντων ΠΟΠ και της γνήσιας «εικόνας» της Ελλάδας των γεύσεων, στο εξωτερικό.
Συνεχή παρουσία στα ΜΜΕ και το δικό σου χώρο, στο portal της σχολής gastropedia.gr
Συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας της Σχολής, για γνωριμία και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους Ελλάδος και το εξωτερικό που συνεργάζεται.
Συμμετοχή σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής
Επισκέψεις σε οινοποιεία, εταιρίες παραγωγής τροφίμων μουσεία κλπ.
Πλήρη επαγγελματική στολή, θήκη με ολοκληρωμένη σειρά μαχαιριών, βιβλία.
Κάρτα προνομίων Etoile study card για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα, ταξίδια.


 

Υποστηρικτές

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ


 
Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017

Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 5, 6 & 7 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.

Μάθε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας στα παρακάτω στοιχεία:

210 74 50 100