Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις

Δοκίμασε, αγόρασε, διασκέδασε!

5, 6 & 7 Μαΐου - Τεχνόπολη, Γκάζι

Τι είναι το Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα. Για να πραγματοποιήσει, λοιπόν, τον παραπάνω στόχο, συγκεντρώνει τους καλύτερους μικρούς Έλληνες παραγωγούς στον ατμοσφαιρικό χώρο της Τεχνόπολης και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τους γνωρίσουν, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να τα αγοράσουν.

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.). Στα πλαίσια μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

ΧορηγόςΣυνεργάτες

Το «αθηνόραμα» ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς και υποστηρίζουν ζωηρά το Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις.


Δειπνοσοφιστήριον

Δειπνοσοφιστήριον

Εστιάζοντας στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, την αυθεντικότητα και την υψηλή αξιοπιστία, το Δειπνοσοφιστήριον Catering θεωρείται πλέον συνώνυμο της εμπνευσμένης κουζίνας, εξασφαλίζοντας ανώτερες γαστριμαργικές εμπειρίες για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Από το 1996, τo Δειπνοσοφιστήριον Catering θέτει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην ελληνική γαστρονομία. Τα φίνα υλικά, επιλεγμένα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, σμίγουν με το υψηλό αισθητικό κριτήριο & την πρωτοποριακή τεχνογνωσία, συνθέτοντας εμπνευσμένη κουζίνα υψηλών προδιαγραφών.

Με φιλοσοφία που εστιάζει στην ποιότητα, την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, το Δειπνοσοφιστήριον Catering χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης στο χώρο της εστίασης & την διοργάνωση εκδηλώσεων με διαχρονικές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering διαχειρίζεται τα Café-Restaurants του Μουσείου Μπενάκη και του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, ενώ φέρει και το προνόμιο της αποκλειστικής διοργάνωσης κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων σε υψηλών προδιαγραφών χώρους των μουσείων.

Επίσης είναι ο αποκλειστικός και μόνιμος διοργανωτής εκδηλώσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή, φροντίζοντας παράλληλα την σίτιση με την λειτουργία 2 εστιατορίων στο Deree & στο Pierce.

Μάτσα 17, Κάτω Κηφισιά, 210 6206155
www.dipnosofistirion.gr, [email protected], facebook.com/dipnosofistirion


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

CHEF D' OEUVRE: Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΦ

CHEF D' OEUVRE

Η CHEF D’OEUVRE, είναι η πρώτη και μεγαλύτερη Σχολή στην Ελλάδα, αποκλειστικά εξειδικευμένη στη Γαστρονομική Εκπαίδευση, με σύγχρονη φιλοσοφία εκπαίδευσης, η οποία καθοδηγεί, διαμορφώνει και πλάθει μελλοντικούς επαγγελματίες με υψηλούς στόχους, σε ένα διεθνές περιβάλλον που αποδέχεται την γαστρονομία ως δείγμα πολιτισμού και δημιουργίας!

Στα 23 χρόνια λειτουργίας της (1994-2017), έχοντας κατακτήσει την ελληνική και διεθνή αναγνώριση, συνεχίζει να εγγυάται στους σπουδαστές της την πιο σύγχρονη, ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ταυτόχρονα την επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία τους, στις ειδικότητες:
Επαγγελματική Μαγειρική
Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική
Αρτοποιία
Επαγγελματικό Μπαρ
Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (F & Β Μanagement)

Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής CHEF D’OEUVRE συμμετέχει ενεργά και στελεχώνει με σπουδαστές της το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Γευστικού Πολιτισμού "Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις", 5-7/5/2017, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Η CHEF D’OEUVRE στηρίζει θερμά με τους σπουδαστές της και πλαισιώνει με επαγγελματισμό το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων γαστρονομικών εκδηλώσεων, αναδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών γεύσεων και τα προϊόντα των μικρών ελλήνων παραγωγών.


ExportsManager.com

ExportsManager.com

To ExportsManager.com είναι η νέα ηλεκτρονική B2B πλατφόρμα για εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, τροφίμων – φρέσκων και συσκευασμένων – και ποτών σε όλο τον κόσμο. Καινοτομώντας στο χώρο του παγκόσμιου εμπορίου, το ExportsManager.com αποτελεί το 1ο ολοκληρωμένο marketplace, όπου πιστοποιημένοι παραγωγοί και εξαγωγείς, πωλούν τα προϊόντα τους σε 18.000 νέους αγοραστές παγκοσμίως χωρίς μεσάζοντες. Παράλληλα έχουν πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για την ολοκλήρωση της πώλησης τους, όπως μεταφορικές υπηρεσίες, ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων και factoring.

Μέσα από το ExportsManager.com οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πληθώρα ποιοτικών υπηρεσιών που καλύπτουν τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα εξασφαλίζοντας διαφάνεια συναλλαγών και αμεσότητα στην αγορά. Ορισμένες από τις μοναδικές λειτουργίες και υπηρεσίες της πλατφόρμας είναι η δυνατότητα δημιουργίας ενός B2B E-shop εντελώς δωρεάν, η αποστολή δειγμάτων– ακόμη και φρέσκων προϊόντων - σε όλο το κόσμο με διάρκεια έως και 72 ώρες και η άμεση επαφή παραγωγών και αγοραστών σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Επιπλέον το ExportsManager.com παρέχει υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού και παραγωγής συσκευασίας και τυποποίησης προϊόντων, συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αύξηση των εξαγωγών, πιστοποιήσεις, προβολή και διαφήμιση στα διάφορα μέσα κα.

Στόχος του ExportsManager να αποτελέσει το καθημερινό εργαλείο κάθε εξαγωγέα και να προσφέρει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας σε εξαγωγείς και αγοραστές διεθνώς, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και μειώνοντας τα κόστη πρόσβασης σε νέες αγορές.

Η πλατφόρμα διατίθεται σε 7 γλώσσες και είναι δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες στο site και στα linkedin, facebook, twitter.

 

Υποστηρικτές


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ


 

Επικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας στα παρακάτω στοιχεία:

210 74 50 100