Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις

Δοκίμασε, αγόρασε, διασκέδασε!

4, 5 & 6 Μαΐου - Τεχνόπολη, Γκάζι

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Διασκέδασε μαζί μας με συναυλίες, θέατρο, χορό και πολλά άλλα πολιτιστικά δρώμενα!

Η γεύση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτιστικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο αναπτύσσεται μια κοινωνία. Είναι λοιπόν προφανές ότι σε ένα χώρο σαν την Τεχνόπολη και ειδικότερα κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ που τιμά τον πολιτισμό της γεύσης, η παρουσία όλων των μορφών έκφρασης του πολιτισμού μας επιβάλλεται.

Θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορός και τέχνες θα είναι παρόντα και στο φετινό Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις. Μια σειρά από happenings θα συμβάλουν με αναμφισβήτητο τρόπο στην απόλαυση των επισκεπτών και θα τονίσουν την ποιοτική δημιουργικότητα της κοινωνίας μας σε όλους τους τομείς.

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων θα ανανεώνεται συνεχώς!Παυλίνα Βουλγαράκη

Κεντρικό Stage Τεχνόπολης, Παρασκευή 4/5 στις 21.00

Παυλίνα Βουλγαράκη

Η αρχή έγινε το φθινόπωρο του 2014, οπότε και συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό. Η βεντάλια με τις συνεργασίες από εκεί και στο εξής μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Από τον Μπαμπη Στόκα, τον Γιάννη Κότσιρα , τον Μανώλη Μητσιά, την ορχήστρα «Μικης Θεοδωράκης» μέχρι την Φωτεινή Βελεσιώτου και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Η Παυλίνα Βουλγαράκη περνά μέσα από τα μουσικές εξελίξεις αφήνοντας το δικό της, χαρακτηριστικό ηχόχρωμα.

Με το άλμπουμ της «Λαβύρινθος» και το ομώνυμο ντουέτο με τον Μπάμπη Στόκα, το οποίο κέρδισε τις πρώτες θέσεις στα ραδιοφωνικά airplays, η Παυλίνα μας εισήγαγε σχεδόν αέρινα στις «Μωβ Καληνύχτες», το πιο πρόσφατο «μουσικό τερτίπι» της. Το «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω», με την αναπάντεχη συμμετοχή του Ψαραντώνη, οριοθετεί πλέον την εικόνα που είχαμε για εκείνη: αναπάντεχη, ροκ και ταυτόχρονα σχεδόν βελουδένια.

Η στιγμή που θα την απολαύσουμε στο κεντρικό Stage της Τεχνόπολης, θα είναι την Παρασκευή στις 21.00, οπότε και οι μελωδίες θα είναι εκεί μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη, ώστε να μην λείψει κανείς!

 

Κατερίνα Ζάγκλα

Κεντρικό Stage Τεχνόπολης, Σάββατο 5/5 στις 20.30

Κατερίνα Ζάγκλα

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Κατερίνα Ζάγκλα έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα. Live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές αλλά και σημαντικές συνεργασίες, όπως αυτή με τον Γιάννη Ζουγανέλη, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα ταλέντο που...ήρθε για να μείνει!

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς», μια ρυθμική μπαλάντα, της Μάγδας Βαρούχα, ενώ παρουσίασε και την μουσική παράσταση με τίτλο «Πράιμ Τάιμ» στην σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus, με special guests επί σκηνής.

Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και σχόλια και μέρος αυτής θα γίνει η αιτία για να γεμίσει χορό και τραγούδι το κεντρικό Stage της Τεχνόπολης. Η Κατερίνα και οι μουσικοί της θα είναι εκεί στις 20.30 το απόγευμα του Σαββάτου και δεν πρέπει να λείπει κανείς!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας στα παρακάτω στοιχεία:

210 74 50 100