Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις

Δοκίμασε, αγόρασε, διασκέδασε!

5, 6 & 7 Μαΐου - Τεχνόπολη, Γκάζι

Για το παιδί

Στο «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας, τα οποία θα διασκεδάσουν, θα επιμορφωθούν, θα μαγειρέψουν και θα γευτούν μοναδικές καλοκαιρινές γεύσεις στο Φεστιβάλ μας.Μικροί Μάγειρες

Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν ένα μοναδικό γευστικό χάπενινγκ με τον αγαπημένο και δημοφιλή σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και την ομάδα του που απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο να «παίζει» μαγειρεύοντας και δοκιμάζοντας με τους μικρούς του φίλους.

Στόχος του να γνωρίσει στα παιδιά καινούργια προϊόντα, γεύσεις και τροφές που δεν τους προτείνουμε συχνά, αλλά συμβάλλουν σε μια πιο ισορροπημένη, νόστιμη, υγιεινή διατροφή που αναπτύσσει ταυτοχρόνως την περιέργειά τους. Τα παιδιά θ' ανοίξουν, φύλλο, θα κόψουν λαχανικά, θα μαγειρέψουν, θα δοκιμάσουν, θα αξιολογήσουν, θα καλοπεράσουν και θα ευχαριστηθούν.

Παρασκευή, 5/5/2017 18.00-20.00, Χώρος Εκδηλώσεων 2

Σάββατο, 6/5/2017 12.00-14.00, Χώρος Εκδηλώσεων 2

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δε χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή

 

Sky Walk

Στο Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις θα συναντήσετε ένα μοναδικό υπερσύγχρονο action park, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, το οποίο στεγάζεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Το Skywalk αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία για παιδιά όλων των ηλικιών! Αιωρούμενες γέφυρες και μονοπάτια, παρατηρητήρια και μια τεράστια τσουλήθρα-τούνελ συνθέτουν την εντυπωσιακή κατασκευή όπου όλοι μπορούμε να ακονίσουμε τη φαντασία μας, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε...στον αέρα!

Στο Skywalk, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία:
να σκαρφαλώσουν στο μεγάλο χωροδικτύωμα,
να ανακαλύψουν τα 3 εναέρια παρατηρητήρια και να απολαύσουν τη θέα από ψηλά
να ισορροπήσουν σε 4 εναέριες γέφυρες από δίχτυ με σφικτό πλέγμα και
να γλιστρήσουν μέσα από 1 σωληνοειδή τσουλήθρα από ανοξείδωτο χάλυβα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας στα παρακάτω στοιχεία:

210 74 50 100