Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017

Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 5, 6 & 7 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.

Μάθε περισσότερα

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Άνοιξη 2014
9, 10 και 11 Μαΐου
Tεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
αθηνόραμα
 

Διαγωνισμοί - Βραβεύσεις

Ένας μεγάλος διαγωνισμός που αφορά τους επισκέπτες του Φεστιβάλ και δύο διαγωνισμοί οι οποίοι θα αναδείξουν προϊόντα και παραγωγούς για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας, θα είναι τρία ακόμα σημαντικά στοιχεία που τονίζουν με εμφαντικό τρόπο το ενδιαφέρον του Φεστιβάλ.

Δείτε τους νικητές >

 

Διαγωνισμός Κοινού

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ αφού δοκιμάσουν όσα προϊόντα κινήσουν το ενδιαφέρον τους θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό κοινού και ψηφίζοντας να αναδείξουν τα καλύτερα κατά τη γνώμη τους προϊόντα του Φεστιβάλ.
Μια μεγάλη σειρά από ενδιαφέροντα δώρα θα περιμένουν αυτούς που θα κληρωθούν από το σύνολο των επισκεπτών που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Διαβασε περισσότερα στην σχετική σελίδα >

 

Βραβείο Συσκευασίας

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και μια φροντισμένη συσκευασία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην επιτυχία ενός προϊόντος. Όσοι παραγωγοί το επιθυμούν (και είναι πολλοί όπως προκύπτει από την εμπειρία των προηγούμενων Φεστιβάλ) μπορούν να θέσουν τις συσκευασίες των προϊόντων τους υπό την κρίση μιας τριμελούς επιτροπής ειδικών (industrial designers).

Χορηγός Βραβείου Συσκευασίας
Εθνική Τράπεζα Η Εθνική Τράπεζα χορηγεί τα χρυσά βραβεία συσκευασίας της διοργάνωσης «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» με χρηματικό έπαθλο ύψους 1.500€ για κάθε ένα βραβείο, στο πλαίσιο της επιβράβευσης και της ενθάρρυνσης της ποιοτικής παραγωγής και τυποποίησης των αγροτικών προϊόντων, της εξωστρεφούς ανάπτυξης ελληνικών επιχειρήσεων και της ενθάρρυνσης της καινοτομίας στην παραγωγική διαδικασία.

Διαβασε περισσότερα στην σχετική σελίδα >

 

Βραβείο Καινοτομίας

Εκτός από τη συσκευασία σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ενός προϊόντος με δεδομένη ποιότητα παίζει και η καινοτόμος προσέγγιση είτε αυτή αφορά την πρώτη ύλη είτε την παραγωγική διαδικασία είτε τους οργανοληπτικούς χαρακτήρες. Όσοι παραγωγοί έχουν να προτείνουν πρωτοεμφανιζόμενα προϊόντα (έναρξη διάθεσης μετά την 1/4/2013) μπορούν αν το επιθυμούν να θέσουν υπό την κρίση της γευσιγνωστικής ομάδας του athinoramaumami τα προϊόντα τους. Και σε αυτή την περίπτωση θα βραβευτούν οι άριστοι ανάμεσα στους καλούς.

Διαβασε περισσότερα στην σχετική σελίδα >