Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017

Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 5, 6 & 7 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.

Μάθε περισσότερα

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Άνοιξη 2014
9, 10 και 11 Μαΐου
Tεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
αθηνόραμα

Διαγωνισμός Κοινού

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ αφού δοκιμάσουν όσα προϊόντα κινήσουν το ενδιαφέρον τους θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό κοινού και ψηφίζοντας να αναδείξουν τα καλύτερα κατά τη γνώμη τους προϊόντα του Φεστιβάλ.
Μια μεγάλη σειρά από ενδιαφέροντα δώρα θα περιμένουν αυτούς που θα κληρωθούν από το σύνολο των επισκεπτών που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Τα προϊόντα που διακρίθηκαν

Οι τυχεροί της κλήρωσης

 

Τρόπος συμμετοχής

Α. Το δελτίο συμμετοχής στο διαγωνισμό παραδίδεται μαζί με το εισιτήριο κατά την είσοδο στο Φεστιβάλ.

Β. Ο επισκέπτης συμπληρώνει το δελτίο με βάση τις οδηγίες που αναφέρονται σε αυτό.

Γ. Η κάλπη για την εναπόθεση του συμπληρωμένου δελτίου βρίσκεται στο Κτίριο 1 (Μηχανουργείο) στο περίπτερο «Αθηνόραμα / athinoramaumami».

Δ. Η κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών θα γίνει στα γραφεία της «ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε./ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ» μετά το πέρας του Φεστιβάλ. Λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στο www.athinoramaumami.gr

Κατεβάστε το δείγμα Δελτίου Συμμετοχής - αρχείο pdf Κατεβάστε το δείγμα Δελτίου Συμμετοχής

 

Κατάλογος Δώρων

1. Laptop LENOVO Ideal Pad 15.6"

2. Playstation 3 της Sony

3. MLS IQTalk Crystal Max/κινητό

4. Playstation Vita της Sony

5-6. MLS IQTab 3G

7-11. 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις με πρωινό) στο Pilio Holiday Club στο Πήλιο για ένα ζευγάρι.

12-16. 5 ημέρες (4 διανυκτερεύσεις με πρωινό) στο Corfu Residence στην Κέρκυρα για ένα ζευγάρι.

17-24. 2 κιβώτια κρασί (12 φιάλες) ΚΤΗΜΑ ΦΤΕΛΙΑ της Τσώλης Οινοποιητική αξίας 200€.

25-34. 2 κιβώτια κρασί (24 φιάλες) Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ WINNER WINES αξίας 200€.

35-36. Ένα δείπνο 3 πιάτων (ορεκτικό, κύριο πιάτο, επιδόρπιο) για δύο άτομα στο εστιατόριο COSA NOSTRA (Ιταλική κουζίνα/Μοναστηράκι)

37-40. Ένα δείπνο 3 πιάτων (ορεκτικό, κύριο πιάτο, επιδόρπιο) για δύο άτομα στο εστιατόριο ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ (Ψαροταβέρνα/Ηλιούπολη)

41-42. Ένα δείπνο 3 πιάτων (ορεκτικό, κύριο πιάτο, επιδόρπιο) για δύο άτομα στο εστιατόριο JIMMY & THE FISH (Εστιατόριο για ψάρι/Μικρολίμανο)

43-47. Ένα δείπνο 3 πιάτων (ορεκτικό, κύριο πιάτο, επιδόρπιο) για δύο άτομα στο εστιατόριο ΕΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ (Μεζεδοπωλείο/Βούλα)

48-52. Ένα δείπνο 3 πιάτων (ορεκτικό, κύριο πιάτο, επιδόρπιο) για δύο άτομα στο εστιατόριο PRIME GRILL (Κρέας/Νέο Ψυχικό)

53-55. Ένα δείπνο 3 πιάτων (ορεκτικό, κύριο πιάτο, επιδόρπιο) για δύο άτομα στο εστιατόριο ΑΜΠΑΚΑΣ (Ελληνική τοπική κουζίνα/Γκάζι)

56-57. Ένα δείπνο 3 πιάτων (ορεκτικό, κύριο πιάτο, επιδόρπιο) για δύο άτομα στο εστιατόριο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ BARBEQUE (Κρέας/Κάτω Κηφισιά)

58-100. Κάρτα μέλους στο Αθηνόραμα Club.

 
Βραβείο Κοινού