17:00 | Λευτέρης Λαζάρου / Βαρούλκο, Kool Life |
19:30 | Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος / Funky Gourmet |
17:00 | Μεγάλα κόκκινα ελληνικά κρασιά |
19:30 | Παραδοσιακά ελληνικά αλλαντικά |
17:00 | Τα αλλαντικά της Κερκύρας |
19:30 | Γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες |
12:00 | Δημήτρης Σκαρμούτσος / Ergon |
14:30 | Αλέξανδρος Καρδάσης / Αθήρι |
17:00 | Αθηναγόρας Κωστάκος / Bill & Coo |
19:30 | Χριστόφορος Πέσκιας / Π-Box |
12:00 | Οι Σχολές της Φέτας |
14:30 | Γραβιέρες της Ελλάδας |
17:00 | Παλαιωμένες Σαντορίνες ή Ασύρτικο, το δυνατό χαρτί του ελληνικού κρασιού |
19:30 | Μοναδικά αλίπαστα - αβγοτάραχο |
12:00 | Φρέσκα παραδοσιακά ζυμαρικά |
14:30 | Τουρσιά από φρούτα και λαχανικά |
17:00 | Πήζω το δικό μου τυρί |
19:30 | Νησιώτικα Πασχαλινά γλυκά |
12:00 | Γιάννης Λουκάκος / Ψωμί κι Αλάτι |
14:30 | Γιώργος Βενιέρης/ Lady Finger Restaurant |
17:00 | Έκτωρ Μποτρίνι / Etrusco και Botrini’s |
19:30 | Αρης Τσανακλίδης / Kuzina |
12:00 | Τυριά των Κυκλάδων |
14:30 | Ελληνικές μικροζυθοποιίες |
17:00 | Ραντεβού στα τυφλά (παιχνίδι ή γευσιγνωσία κρασιού με μαύρα ποτήρια) |
19:30 | Τυριά στα άκρα, σπάνιες ιδιαίτερες γεύσεις |
10:00 | Ζυμώνω ψωμί |
12:00 | Αλλιώτικα μπισκότα |
14:30 | Ζυμώνω ψωμί |
17:00 | Σπιτικά λικέρ |
19:30 | Τραχανάς και Μυτιληνιές χάχλες |